Soft Opening és Food Show nagyban

26 Apr  0 Blog
599000 442232525853594 1261998053 n
 

Eljött hát ez a pillanat is. Pár nap és megnyitjuk a Funky Pho-t. Kicsit elérzékenyültem, hiszen négy plusz x év kemény munkája van mögötte. Most mégis mintha túl gyorsan történne minden. Vagy magától. Ami persze nem igaz, de annyira kitaláltunk mindent már évekkel ezelőtt, hogy most csak a mozaik darabok helyére illesztésével vagyunk elfoglalva.

Persze ez csak elmondva ilyen egyszerű, hiszen eddig a percig sincs gáz az üzletben, köszi gázművek. De ez csak aprócska probléma, amit meg kell oldani, a több tucat másikkal együtt. És íme az (A-B+C)xD:E-dik tervünk. Jövő héten csütörtökön kinyitjuk az ajtót és fizetős vendégeket is fogadunk. Remélhetőleg addig sikeresen megejtjük a lányunk első születésnapi partiját a) családdal, b) barátokkal, vagyis belakjuk a konyhát, így csütörtökön már zökkenőmentes kiszolgálásban lehet részetek. Ha mégsem így lenne akkor panasszal lehet fordulni az önkormányzathoz, az ÁNTSZ-hez, a járványügyi hivatalhoz, a gázművekhez és csókolom az összes többi hatóság kezeit-lábait. Viszont mindenképpen értesítünk benneteket a fejleményekről. 

Ahogy arról is, hogy májusban (10-12) ismét lesz Street Food Show a Hold utcai Vásárcsarnokban és immár nem bloggerként, hanem teljes jogú étteremként veszünk részt, saját kuszlikkal, amit kicsit Funky Pho-sre alakítunk és egy nagyon széles közönség előtt debütálhat a Funky Pho (Copyright, de tényleg, ez lesz a signiture dish, és még csak hasonló sincs Budapesten :D ).  Szóval gyertek oda (is) két hét múlva és a Mozsár hétbe jövő héten.