CATERING SZOLGÁLTATÁSAINK

15 év a corporate világban itthon és az USA-ban, illetve újságíróként kismillió rendezvényen való részvételen túl, nagyjából képben vagyunk arról, hogy mitől jó egy céges rendezvény. Szeretjük mi is a tárkonyos pulykaragut és a borjúpaprikást, de azért ezek nem teszik túl emlékezetessé azt az évenkénti egyetlen alkalmat. Persze, az alkoholszinttel, esetleg egy jó fellépővel felturbózva legendás események képesek születni, viszont miért ne lehetne a kaja is különleges úgy, hogy még a költségvetésed sem száll el tőle?
Szeretni fogják-e a vietnamit? Az erős francia hatás miatt ez a kevéssé gourmand beállítottságú kollégák számára is egy gyorsan befogadható, szerethető konyha. Továbbá, ahogy az étlapunkból is kitűnik, otthonosan mozgunk a thai, japán, koreai, kínai ízek terén is. Ennél is bővebb választékra vágytok, esetleg giga rendezvényről van szó? OK, Ázsián kívülre nem merészkedünk, gourmet hamburgert vagy spanyol tapast nem fogunk készíteni, de a barátaink szívesen. Ha mini street food fesztivált szeretnétek, rendelésre készülő minőségi ételekkel, akkor azt is szívesen összehozzuk nektek.
Ja, és nem zsákbamacskát árulunk, sokszorosan díjnyertes éttermünkben bármikor próbára (t)ehetsz minket.
Beszéljünk! 70/251 2980

 

Referenciáink:

Catering Kempinski
A Kempinski éves céges buliján grilleztünk 160 fő részére, akik szakmabeli révén jól tudják mi a jó. Csupa ötösre értékeltek minket.

Street Food Show 2014. május

Street Food Show 2014. május
A Főzdefeszttel karöltve gigaméretűvé duzzadt fesztiválon három nap alatt 1500 vendéget szolgáltunk ki, részben a helyben frissen készített grill ételeinkkel, részben pedig ilyenekkel.

Creative Mornings  2014. június

Catering - Creative Mornings  2014. június
A hazai kreatív szakma 80 képviselőjének készítettünk friss, finom vietnami reggelit.

Street Food Show 2013. május

Street Food Show 2013. május
Nyitás után rögtön két héttel nagy nyilvánosság előtt is bemutatkozhattunk. Tömött sorok három napig, 900 elégedett vendég.