FÁNKI FÖŐ - A KÖNYV

Csillivill, látványos album helyett olyan kötet lett ez, amely maximálisan tükrözi az étterem (valamint Éva és András) szellemiségét és identitását: kicsit hippi, kísérletező és kockázatos. Több, mint receptgyűjtemény…sok minden mást is tartalmaz: ritkán megosztott tanácsokat azoknak, akik saját gasztronómiai vállalkozás beindításáról álmodoznak, tapaszatalatokat arról, hogy mivel jár a tervek megvalósítása, és egy csodás személyes utazás történetét. Hiánypótló, vagány és nagyon szerethető. Mautner Zsófi

 

A magyar szakácskönyvekkel Dunát lehet rekeszteni, vagy legalábbis Sebes-Köröst, áradáskor. Azonban nagyon kevés azok száma, melyek egy-egy recepten túl közelebb engednek az emberhez, amelyek grammok helyett hangulatot és kedvet is adnak. Ez viszont most olyan. Origo, Táfelspicc

 

 

Fánki Főö könyv

Olyat csináltunk már megint, amit még soha: írtunk egy könyvet a Funky Pho-ről. Az elmaradhatatlan funky recepteken kívül őszintén írunk arról, hogy milyen nehézségeken át jutottunk el a megnyitásig, és arról is, hogy a romantikus fátylat félrehajtva mivel is jár valójában egy étterem üzemeltetése, fenntartása.

Sőt próbálunk tanácsokkal is segíteni annak, aki kacérkodik a gondolattal, hogy megnyissa a saját helyét: talán elsőként az országban összefoglaltuk javaslatainkat egy gasztro-startup kalauzban, melyben kitérünk a termékfejlesztéstől a műszaki feltételeken, marketingen és pénzügyeken át egészen a HR kérdésekre is.

Dedikált példányok elérhetők az étteremben, de megvásárolható a könyv a nagyobb könyvesboltokban, sőt online még a Boook Kiadó webshopjában is.

 

Készítette: a Fix TV Kata könyvespolca c. műsora