Most kezdődik újra

15 Feb  0 Blog

Ahogy a Player.hu mondta rólunk: “Ők is ismerik a Bundesliga-igazságot, azaz a tegnap sikereiből nem lehet megélni, úgyhogy az év elején nyomtak egy nagy redizájnt a kínálatukra. ”

A tavaly májusi nyitás óta eltelt tíz hosszú hónap és ki sem látszottunk a munkából. Szerencsére ez ezentúl sem lesz másként, viszont vége az étterem nyitás első fázisának és következik a finomhangolás.

Ha ezt a bejegyzést olvasod, akkor már biztos forrásból tudod, hogy elindult végre a honlapunk. Rengeteget dolgoztunk rajra és még koránt sem értünk a végére, de már csak apró finomítgatások vannak hátra. A blog és a recepttár viszont ezennel újra indul, így ha érdekelnek az insider infók és egyéb történések, fincsi ételeink receptjeiről nem is beszélve, akkor gyere vissza időnként és olvasgass minket!

Most egy kis évértékelés következik időben visszafelé, hogy ne legyen olyan unalmas.

Január elejétől kiegészült az étlapunk. Új állandó ételeink lettek, mint például a banh xeo – kókusztejes rizspalacsinta sertéscsászárral, vagy anélkül csak zöldégekkel, ha vega vagy. Yakitori – csirke szív és máj nyárson teriyaki szósszal, jázmin rizzsel. Mandu – koreai húsos- vagy zöldséges táska, fekete rizsecetes mártogatóssal.

Új söreink lettek az ország legjobb kézműves főzdéiből (Angry Beast, No Hop Limit és a Razzia) és januártól három féle, speciálisan nekünk szelektált  bort is találtok nálunk.

Továbbra is ezerrel nyomjuk a jobbnál jobb heti ajánlatokat. Ennek során sokat kalandozunk Koreában, de jártunk már Mongóliában, Indonéziában és Japánban is.

Kiegészült csapat is: a filmrendező wanna-be, a trombitás, a focista, a politológus, a közgazdász és az újságíró mellé beválogattunk egy japánul folyékonyan beszélő bölcsész lányt is, Lucát. Fogadjátok szeretettel!

Chef Tibinek szakácskönyve jelent meg novemberben, egyelőre nem távol-kelet témában, de a magyaros szakácskönyv piacon az eddigi legjobb. Meg is vásárolhatjátok nálunk, kedvezménnyel.

Októberben megnyertük a Gault & Millau étterem kalauz Év legjobb street-food-ja díját, ami az éttermek Oscarja kis hazánkban, ezért rém büszkék vagyunk rá.

Gault Millau

Nyáron a szemközti parkolóban ki lehetett ülni a Funky Pho napernyői alá. Elég sok forró napot vészeltünk itt át és idénre is tervezzük már az Open Airt, egy kicsit felturbózva.

Most kb. ennyi, de ezentúl sok fontos tudnivalóról és a velünk történt izgalmas dolgokról olvashattok itt.