FÁNKI FÖŐ - A KÖNYV
Csillivill, látványos album helyett olyan kötet lett ez, amely maximálisan tükrözi az étterem (valamint Éva és András) szellemiségét és identitását: kicsit hippi, kísérletező és kockázatos. Több, mint receptgyűjtemény…sok minden mást is tartalmaz: ritkán megosztott tanácsokat azoknak, akik saját gasztronómiai vállalkozás beindításáról álmodoznak, tapaszatalatokat arról, hogy mivel jár a tervek megvalósítása, és egy csodás személyes utazás történetét. Hiánypótló, vagány és nagyon szerethető. Mautner Zsófi
A magyar szakácskönyvekkel Dunát lehet rekeszteni, vagy legalábbis Sebes-Köröst, áradáskor. Azonban nagyon kevés azok száma, melyek egy-egy recepten túl közelebb engednek az emberhez, amelyek grammok helyett hangulatot és kedvet is adnak. Ez viszont most olyan. Origo, Táfelspicc
Olyat csináltunk már megint, amit még soha: írtunk egy könyvet a Funky Pho-ről. Az elmaradhatatlan funky recepteken kívül őszintén írunk arról, hogy milyen nehézségeken át jutottunk el a megnyitásig, és arról is, hogy a romantikus fátylat félrehajtva mivel is jár valójában egy étterem üzemeltetése, fenntartása.
Sőt próbálunk tanácsokkal is segíteni annak, aki kacérkodik a gondolattal, hogy megnyissa a saját helyét: talán elsőként az országban összefoglaltuk javaslatainkat egy gasztro-startup kalauzban, melyben kitérünk a termékfejlesztéstől a műszaki feltételeken, marketingen és pénzügyeken át egészen a HR kérdésekre is.
Dedikált példányok elérhetők az étteremben, de megvásárolható a könyv a nagyobb könyvesboltokban, sőt online még a Boook Kiadó webshopjában is.
Készítette: a Fix TV Kata könyvespolca c. műsora